FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Nyitási AKCIÓ! 5000Ft vásárlás felett minden termékünkre 10% kedvezmény adunk Ezzel a KPONKÓDDAL: Onlinegravir10

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/5857857

Fényképes kőtábla - 150x200 mm
Fényképes kőtábla - 150x200 mm
7 990 Ft

Fényképes kőtábla - 150x200 mm

Raktáron: 19 db
7 990 Ft
Részletek

Termék jellemzői:


Színes fényképpel, vagy szöveggel süthető kerámia "kőtábla". Akár több képet is rá tudunk nyomni, vagy montázst tudunk készíteni a kiválasztott képekből. 


Tájékoztatjuk, hogy a kőtáblák esetén érdemes olyan képet választani, amelyen az arcok középen, de legalábbis nem teljesen a kép szélén helyezkednek el. Ezt azért javasoljuk, mert a kőtábla széle nem egyenes, hanem  rücskös, így a széleken lévő arcok, a kőtábla ezen rücskös részére lógnak majd rá, ami miatt deformáltnak tűnhetnek. 
A technológiáról:
Úgynevezett szublimációs eljárással készül, amely transzfernyomtatás már 1957 óta használt technológia. Lényege a speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő (kb. 150 °C felett) és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával, tökéletesen kitapinthatatlanná és ellenállóvá téve azt. A festéket ezzel az eljárással, speciális szublimációs lakkal bevont felületekre lehet felvinni. 


 


Gravírozási technika: Szublimáció (sütés)


Süthető felület mérete: 150x200mm


Anyaga: Kerámia
 


Tájékoztatjuk, hogy minden szublimációs tárgyra maximum A4-es méretig tudunk nyomni.